BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com > Second Generation 1 Series Forum > 2012 BMW 1-Series Sporthatch (F20) Discussion > M135i LED Headlights
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-21-2016, 04:11 PM   #1
john-wingnut
Registered
0
Rep
4
Posts

Drives: M135i
Join Date: Jan 2016
Location: MK

iTrader: (0)

M135i LED Headlights

Hi all

Just putting this out there. Below are a few pics of the projectors in my headlights. They appear to be covered in white smear marks.

Currently the car is at the dealers and a case raised at BMW - my initial complaint being that its difficult to see at night on dipped beam. The dealer says they have never seen such an occurrence before.

Has anyone else experienced this or can suggest what it is?

Drivers side

Drivers side

Passenger side
Appreciate 0
      01-22-2016, 12:26 AM   #2
WAY
Brigadier General
Australia
369
Rep
4,809
Posts

Drives: Fast ones
Join Date: Jul 2007
Location: Melbourne, Australia

iTrader: (0)

What do you mean that it's difficult to see? As in its blurry? I do find our LED light not as good as previous BMWs on xenons. Whiter but not brighter!
Appreciate 0
      01-22-2016, 01:46 AM   #3
john-wingnut
Registered
0
Rep
4
Posts

Drives: M135i
Join Date: Jan 2016
Location: MK

iTrader: (0)

Yes, I found it very difficult to see with just dipped beams on.

I thought they were not aligned correctly, however, they were and now we are where we are with this white mess on the projector.
Appreciate 0
      01-22-2016, 02:23 AM   #4
AusF20/F48
Major
AusF20/F48's Avatar
Australia
120
Rep
1,233
Posts

Drives: F20 125i MS, F48 XD25i
Join Date: May 2012
Location: Brisbane

iTrader: (0)

It appears that the parts manufacturer has not removed the protective film when assembling the lens array
Appreciate 0
      01-22-2016, 01:55 PM   #5
john-wingnut
Registered
0
Rep
4
Posts

Drives: M135i
Join Date: Jan 2016
Location: MK

iTrader: (0)

as an update

Dealer raised a case with BMW, who have agreed to replace the lights under warranty and have asked for my ones to be shipped back to Germany for inspection.

That is a good suggestion, it could be a protective film left in place.

I figured it could be some sort of polish or cleaner residue from when they say clean the projector after assembly??
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST