BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com > Second Generation 1 Series Forum > DIY Guides and Instructions > NEW CLUSTER M140I help
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-05-2019, 07:38 AM   #1
Zeezu541
New Member
3
Rep
25
Posts

Drives: F20 M140i || M3 F80
Join Date: Sep 2016
Location: Blackburn

iTrader: (0)

NEW CLUSTER M140I help

Hi there guys I know thereís been a few threads on here regarding this but Iím thinking of retrofitting my M140I 2016 with the new full led cluster (see attached) Name:  A0169BAE-280E-4382-9C04-2F2BBA3B4171.jpg
Views: 31
Size:  79.0 KB

But I thought Iíd be better safe than sorry and ask again.

A few questions:
If the milage on the new kombi is lower than my original kombi is it possible to have my original milage showing
Is it just plug and play, no extra hardware required?
Is it possible to code the new kombi myself using E-SYS, how hard will it be and what possible things could go wrong
Appreciate 0
      Yesterday, 03:31 AM   #2
gecko.ch
New Member
Switzerland
2
Rep
19
Posts

Drives: F30, F20
Join Date: Jul 2019
Location: Winterthur

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Zeezu541 View Post
Hi there guys I know there’s been a few threads on here regarding this but I’m thinking of retrofitting my M140I 2016 with the new full led cluster (see attached) Attachment 2154216

But I thought I’d be better safe than sorry and ask again.

A few questions:
If the milage on the new kombi is lower than my original kombi is it possible to have my original milage showing
Is it just plug and play, no extra hardware required?
Is it possible to code the new kombi myself using E-SYS, how hard will it be and what possible things could go wrong
Hi. The used cluster must be virginazed from the old vin. And then can you code with e-sys.
Appreciate 0
      Yesterday, 05:47 AM   #3
Zeezu541
New Member
3
Rep
25
Posts

Drives: F20 M140i || M3 F80
Join Date: Sep 2016
Location: Blackburn

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by gecko.ch View Post
Quote:
Originally Posted by Zeezu541 View Post
Hi there guys I know there's been a few threads on here regarding this but I'm thinking of retrofitting my M140I 2016 with the new full led cluster (see attached) Attachment 2154216

But I thought I'd be better safe than sorry and ask again.

A few questions:
If the milage on the new kombi is lower than my original kombi is it possible to have my original milage showing
Is it just plug and play, no extra hardware required?
Is it possible to code the new kombi myself using E-SYS, how hard will it be and what possible things could go wrong
Hi. The used cluster must be virginazed from the old vin. And then can you code with e-sys.
Thanks
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:24 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST