BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com > Second Generation 1 Series Forum > 2012 BMW 1-Series Sporthatch (F20) Discussion > Connected drive problems in the UK
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-22-2019, 02:30 PM   #1
Lewis_F20
New Member
United Kingdom
2
Rep
11
Posts

Drives: 1 Series F20 118i Shadowline
Join Date: Aug 2019
Location: England

iTrader: (0)

Connected drive problems in the UK

Anyone had any issues over the past week with their connected drive?
Mine doesn't appear to load Spotify and on top of that it doesn't let me use BT audio either.

My phone calls work okay, but from a week ago my Spotify was working to now where I can't even see it.
Anyone know of any issues or a way to fix this?

Cheers
Appreciate 0
      08-24-2019, 02:03 AM   #2
Lewis_F20
New Member
United Kingdom
2
Rep
11
Posts

Drives: 1 Series F20 118i Shadowline
Join Date: Aug 2019
Location: England

iTrader: (0)

Just as an update, I deleted the connected drive app and hey presto... all seems to be working.
To anyone else that's having the same issues, it must be the connected drive app that is buggy.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST