BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com > Second Generation 1 Series Forum > 2012 BMW 1-Series Sporthatch (F20) Discussion > Getting Combox to work
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-24-2019, 09:50 PM   #1
islanddriver
Island Driver
Jamaica
0
Rep
2
Posts

Drives: 2014 BMW M135i
Join Date: Mar 2019
Location: Jamaica

iTrader: (0)

Getting Combox to work

can anyone shed any light on this dilemma?

2014 BMW M135i
car was involved in a flood and the combox unit was fried. So I no longer have bluetooth, aux, USB, or any media related feature working. everything else on the car car works perfectly except the drivers seat power adjustment which is intermittent.

I recently took it to the dealer and was able to bridge a "MOST" connector to the combox and now my radio works but that's the only thing that works I presume that's located in the head unit which was unnafected by by the flood.

The car came from factory with a COMBOX MEDIA unit and I recently saw a pristine COMBOX TELEMATICS unit on eBay and ordered thinking a direct replacement would work[IMG]undefined[/IMG]. sure enough the part came and I hooked up all the connections and it didn't work. can anyone shed any light as to how I can get it to work re: coding or anything? any help would be greatly appreciated

I have access to the bimmer code app and adapter, if that is able to help
Attached Images
  
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:07 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST