BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > Abuse button 30-second countdown not displaying
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-15-2021, 02:36 PM   #1
vreihen16
Recovering Perfectionist
vreihen16's Avatar
United_States
5190
Rep
667
Posts

Drives: 2015 BMW i3 BEV
Join Date: Jun 2019
Location: Orange County, NY

iTrader: (0)

Garage List
Abuse button 30-second countdown not displaying

With the spam onslaught, I just noticed that the 30-second countdown message between clicks of the abuse triangle is not displaying anything (at least in the BMWi forum skin):

Name:  000-triangle-delay-broken.jpg
Views: 246
Size:  152.1 KB

The back-end countdown function is still working, just not the user web page notification to wait 30 seconds between reports.....
__________________
2015 BMW i3 BEV, Giga World (Lodge interior), Tech/Driving Assist Packages, 20K miles
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST