BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com > Second Generation 1 Series Forum > DIY Guides and Instructions > F20 Won't connect via VIN in Esys
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-16-2019, 06:29 AM   #1
Derbyshire115
Registered
Derbyshire115's Avatar
England
0
Rep
1
Posts

Drives: BMW F20 M Sport
Join Date: Nov 2019
Location: England

iTrader: (0)

F20 Won't connect via VIN in Esys

Over the past two weeks I've been trying to get my laptop with launcher pro 2.8 and esys 3.27 to connect to my car. The car is definitely connected as it comes up at a wired connection (it does say that it's identifying) and I have the engine running. And I've tried turning off all firewalls on the computer. Anyone got any ideas what could be causing it to not be able to connect?

Ps I'm retrofitting the business nav into it for extended Bluetooth etc so any advice on that is also greatly appreciated.

Cheers Rob
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:25 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST